Ambassade Leusden

Vredesweek 2023 » Ambassades
Ambassade Leusden

Locatie: Leusden 

Deze ambassade is al jaren bezig met het organiseren van lokale Vredesweekactiviteiten en heeft hiervoor met vele organisaties samengewerkt. Hetty de Graaf: “Het is niet vanzelfsprekend om in vrede te leven. Wij moeten ons daar allemaal iedere dag voor inspannen. Het gesprek aangaan en soms met ludieke activiteiten mensen er op wijzen dat vrede iets bijzonders is.” We willen dan ook nog vele activiteiten in de toekomst organiseren!

1927

Maar wat voor activiteiten zijn dit zoal? Nou, een hele hoop. Zo hebben we een filmavond georganiseerd, sprekers uitgenodigd en medewerking verleend aan het vormgeven van kerkdiensten in de Vredesweek. In 2013, hebben we een fietstocht gemaakt langs een aantal gedenkwaardige plekken, die van historisch belang zijn in het perspectief van de Tweede Wereldoorlog. Joke Heijblok: “We zijn een kleine enthousiaste groep en hebben wel ervaren dat je kleine stapjes moet zetten om mensen te bereiken.”

Steun ons vredeswerk en onze activiteiten

Word donateur van vredesorganisatie PAX of steun ons met een eenmalige bijdrage. Iedere gift is hard nodig en waarderen wij enorm. Bedankt!