Steun PAX

PAX is de grootste vredesorganisatie van Nederland. We werken aan de bescherming van burgers tegen oorlogsgeweld, aan het beëindigen van gewapend geweld en het opbouwen van inclusieve vrede. Dit doen we in conflictgebieden wereldwijd, samen met lokale partners en mensen die, net als wij, vinden dat iedereen recht heeft op een menswaardig leven in een vreedzame samenleving.

Word donateur

PAX werkt aan vrede in gebieden met conflict, van het Midden-Oosten tot de Balkan, in Afrika en Colombia. In Nederland zetten wij vrede en veiligheid op de maatschappelijke agenda. Kinderen, volwassenen, vrouwen, mannen, jong en oud, iedereen heeft recht op vrede en veiligheid. Daaraan werken kan alleen met jouw steun.

Doneren met belastingvoordeel

Wilt u het vredeswerk van PAX steunen, maar dan wel met maximaal belastingvoordeel? Kies er dan voor om uw donaties vast te leggen in een Overeenkomst Periodieke Gift voor een periode van vijf jaar of langer. Dan is uw gift bijna altijd voor 100 procent aftrekbaar. De fiscus betaalt zo mee aan uw bijdrage aan het Vredeswerk van PAX. 

Nalaten voor vrede

Denkt u wel eens na over een legaat of erfenis aan PAX? Bijvoorbeeld omdat u zich als actief lid of donateur betrokken voelt bij onze vredesbeweging. Met uw legaat of erfenis kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het vredeswerk van de toekomst.

Een eigen vredesfonds

Wilt u ons graag steunen met een grotere gift, op een manier die echt ‘eigen’ is? Dan kunt u een Fonds op Naam oprichten. Hiermee draagt u op een heel persoonlijke wijze bij aan de doelstelling van PAX. 
 

CBF Keurmerk

Vredesorganisatie PAX heeft het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Het CBF Keurmerk geeft de garantie dat wij het geld dat wij ontvangen goed besteden.

In het CBF Erkenningspaspoort zie je in één oogopslag wat PAX wil bereiken, waar we trots op zijn en hoe we het geld van donateurs besteden.

Testimonals

Lees testimonials van mensen die PAX steunen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief