PAX Magazine

Beeld: Lize Kraan

PAX Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt toegezonden aan onze donateurs.

#1 voorjaar 2024

In deze editie van PAX Magazine lees je onder onder andere:

Twee jaar oorlog in Oekraïne

Hoe om te gaan met de constante dreiging van het Russische leger? De worstelingen van de grensgemeente Hordodnja in het noorden van Oekraïne staan symbool voor die van veel Oekraïense steden en dorpen na twee jaar oorlog.

Advocaat Liesbeth Zegveld vecht voor het oorlogsrecht

Zegveld staat burgers en ngo’s bij in hun zaken tegen de staat. Zoals het kort geding van PAX om te zorgen dat Nederland stopt met gevechtsvliegtuigen leveren aan Israël.

Vrede in Europa: er is meer nodig dan militarisering

Het publieke en politieke debat spitst zich alsmaar meer toe op meer militarisering. Directeur Rolien Sasse maakt zich hier zorgen over: de angst voor oorlog is leidend en visie op vrede ontbreekt.

Je kunt PAX magazine hieronder downloaden of je gratis abonneren. We hebben een archief met recente edities.

PAX Magazine gratis thuis ontvangen?

Wil je PAX Magazine thuis ontvangen? Dat kan! We sturen de papieren editie van het magazine graag naar alle mensen die € 35,- per jaar aan PAX doneren. Met het formulier hieronder kun je eenmalig of maandelijks doneren. Je kunt ook zelf het bedrag bepalen. Ontvang je het magazine al maar wil je het het liever digitaal lezen? Mail dan naar paxmagazine@paxvoorvrede.nl. Ook reacties op het blad zijn zeer welkom.

Steun ons werk en onze activiteiten

Word donateur van vredesorganisatie PAX of steun ons met een eenmalige bijdrage. Iedere gift is hard nodig en waarderen wij enorm. Bedankt! 

Steun ons vredeswerk en onze activiteiten

Word donateur van vredesorganisatie PAX of steun ons met een eenmalige bijdrage. Iedere gift is hard nodig en waarderen wij enorm. Bedankt!