Steun PAX

PAX is de grootste vredesorganisatie van Nederland. We werken aan de bescherming van burgers tegen oorlogsgeweld, aan het beëindigen van gewapend geweld en het opbouwen van inclusieve vrede. Dit doen we in conflictgebieden, van het Midden-Oosten tot de Balkan en van Afrika tot in Colombia. In Nederland zetten wij vrede en veiligheid op de maatschappelijke agenda. Dat doen we met lokale partners en mensen die, net als wij, vinden dat iedereen recht heeft op een menswaardig leven in een vreedzame samenleving. Daaraan werken kan alleen met jouw steun. wereldwijd, samen met lokale partners en mensen die, net als wij, vinden dat iedereen recht heeft op een menswaardig leven in een vreedzame samenleving.

Word donateur

Met een regelmatige bijdrage steun je ons werk ook op langere termijn. Want vredeswerk is vaak een zaak van lange adem. Tegenstellingen ontstaan niet ineens en het oplossen van die tegenstellingen kost vaak een lange tijd. Daarom is het belangrijk dat wij op je kunnen rekenen.

Doneren met belastingvoordeel

Wilt u het vredeswerk van PAX steunen, maar dan wel met maximaal belastingvoordeel? Kies er dan voor om uw donaties vast te leggen in een Overeenkomst Periodieke Gift voor een periode van vijf jaar of langer. Dan is uw gift bijna altijd voor 100 procent aftrekbaar. De fiscus betaalt zo mee aan uw bijdrage aan het Vredeswerk van PAX. 

Nalaten voor vrede

Denkt u wel eens na over een legaat of erfenis aan PAX? Bijvoorbeeld omdat u zich als actief lid of donateur betrokken voelt bij onze vredesbeweging. Met uw legaat of erfenis kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het vredeswerk van de toekomst.

Een eigen vredesfonds

Wilt u ons graag steunen met een grotere gift, op een manier die echt ‘eigen’ is? Dan kunt u een Fonds op Naam oprichten. Hiermee draagt u op een heel persoonlijke wijze bij aan de doelstelling van PAX. 
 

CBF Keurmerk

Vredesorganisatie PAX heeft het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Het CBF Keurmerk geeft de garantie dat wij het geld dat wij ontvangen goed besteden.

In het CBF Erkenningspaspoort zie je in één oogopslag wat PAX wil bereiken, waar we trots op zijn en hoe we het geld van donateurs besteden.

Testimonals

Lees testimonials van mensen die PAX steunen.

Blijf op de hoogte van het werk van PAX. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen