Event: Palestina โ€“ Kijk niet weg

Wat er in Gaza gebeurt krijgen wij, in Nederland, elke dag via TikTok, Instagram en X mee. Via onze mobiele telefoons zien wij hoe het Israëlische leger oorlogsmisdaden pleegt en hoe een groot deel van de wereld toekijkt en soms zelfs actieve steun verleent.โ€ฏVeel mensen in Nederland vragen zich af “hoe kan dit gebeuren?” Hoe kan de wereld toekijken en niet ingrijpen? 

PAX en Represent Jezelf organiseren daarom samen op 11 juli een avond om deze vragen te beantwoorden. 

Met krachtige stemmen en community leaders bespreken we de huidige situatie in Israël en Palestina. We bespreken de genocide die gaande is. Wat zionisme is. We zoomen in op de rol van de Nederlandse politiek. En de rol van de (internationale) media. We gaan ook met elkaar in gesprek, want hoe kan je zelf een positieve bijdrage leveren?

Er is maar een beperkt aantal kaarten. Dus meld je snel aan.

  • ๐Ÿญ: Kino Rotterdam
  • ๐Ÿ“: Gouvernestraat 129-133, Rotterdam
  • ๐Ÿ“†: Donderdag 11 juli
  • ๐Ÿ•: 19:30 โ€“ 22:00
  • ๐Ÿ’Œ: RSVP only, door onderstaand formulier in te vullen


Naam(verplicht)
Blijf op de hoogte
PAX gaat zorgvuldig met je gegevens om. Lees onze privacyverklaring. Als je het formulier verzendt, sturen we je maximaal 4 mails over de voortgang van dit event en ons vredeswerk. Je telefoonnummer invullen is niet verplicht. Vul je je telefoonnummer in? Dan kan PAX je binnen 12 maanden 1 keer telefonisch benaderen om je te informeren over ons vredeswerk.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief