Sprekersbank

Vredesweek » Sprekersbank

Hoe is het om bijvoorbeeld in Syrië, Oekraïne of Zuid-Soedan met lokale activisten aan vrede te werken? Elk jaar komen medewerkers van PAX tijdens de Vredesweek graag naar jullie toe om te vertellen over hun vredeswerk. Gedreven en ervaren mensen die de lokale situatie in de conflictgebieden waar PAX actief is als geen ander kennen.

Nodig een spreker uit voor een bijeenkomst in de Vredesweek. Vermeld in je verzoek de gewenste datum, locatie, titel en omschrijving van de bijeenkomst, het aantal bezoekers (minimaal 25) en beschrijf wat er van de spreker wordt verwacht. Stuur je aanvraag naar vredesweek@paxvoorvrede.nl. Uiteraard houden we ons aan de dan geldende corona-maatregelen. 

Aan het uitnodigen van de PAX sprekers zijn geen kosten verbonden. Wel ben je altijd welkom om een donatie te doen voor het vredeswerk van PAX op bankrekening NL03TRIO0390515000.

Dit jaar is er besloten geen sprekersbank aan te leggen. Kijk hier voor de andere activiteiten tijdens de vredesweek.

Steun ons vredeswerk en onze activiteiten

Word donateur van vredesorganisatie PAX of steun ons met een eenmalige bijdrage. Iedere gift is hard nodig en waarderen wij enorm. Bedankt!