Word donateur BU old 

PAX werkt aan vrede in vijftien gebieden met conflict, van het Midden-Oosten tot de Balkan, in Afrika en Colombia. In Nederland zetten wij vrede en veiligheid op de maatschappelijke agenda.

Kinderen, volwassenen, vrouwen, mannen, jong en oud, iedereen heeft recht op vrede en veiligheid. Daaraan werken kan alleen met jouw steun. Voor een heel belangrijk deel zijn wij afhankelijk van jouw bijdrage. Word donateur van vredesorganisatie PAX of steun ons met een eenmalige bijdrage.

Met een regelmatige bijdrage steun je ons werk ook op langere termijn. Want vredeswerk is vaak een zaak van lange adem. Tegenstellingen ontstaan niet ineens en het oplossen van die tegenstellingen kost vaak een lange tijd. Daarom is het belangrijk dat wij op je kunnen rekenen.

Doneer

CBF erkenning en Erkenningspaspoort

Vredesorganisatie PAX heeft het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Het CBF Keurmerk geeft de garantie dat wij het geld dat wij ontvangen goed besteden.

In het CBF Erkenningspaspoort zie je in één oogopslag wat PAX wil bereiken, waar we trots op zijn en hoe we het geld van donateurs besteden.

Blijf op de hoogte van het werk van PAX. 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen