Terugblik op de Walk of Peace

Beeld: Lize Kraan

3 oktober 2022

Op 25 September 2022 liepen we de jaarlijkse Walk of Peace in Den Haag. De Walk of Peace is een wandeling in, van en voor Vrede. Een wandeling om te ervaren én te laten zien dat we, ondanks verschillen, toch met elkaar kunnen oplopen.

Dit jaar organiseerde PAX met de Raad van Kerken, de Haagse Gemeenschap van Kerken, het Apostolisch Genootschap, en het Haags Vredes Initiatief en met medewerking van vele anderen, de nationale Walk of Peace in Den Haag.

De wandeling begon bij het Vredespaleis, waar Erik de Baedts, Karin van den Broeke en Ahmad Helmi de Walk of Peace opende. De wandelaars liepen met zonnebloemen naar de Oekraïense ambassade en vervolgden de route naar de Grote Kerk, waar Vredesboodschappen geschreven werden, begeleid door muziek van de band Orchestre Partout. Het evenement eindigde in het Zuiderpark, waar de wandelaars hapjes en drankjes kregen, samen zongen en luisterden naar een vredestoespraak van wethouder Kavita Purbhudayal.

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie:

Steun ons vredeswerk en onze activiteiten

Word donateur van vredesorganisatie PAX of steun ons met een eenmalige bijdrage. Iedere gift is hard nodig en waarderen wij enorm. Bedankt!