Registratie PAX Activist Academy 2024 nu mogelijk 

1 juli 2024

Vanaf 1 juli is de eerste aanmeldronde voor de PAX Activist Academy geopend. Zet je in voor sociale rechtvaardigheid en leer de vaardigheden om je stem als change agent duidelijk te laten horen. Hieronder lees je wat jij kunt gaan doen tijdens deze (kosteloze) opleiding. Direct aanmelden kan hier.  

Wat is de PAX Activist Academy? 

Wij hebben een duidelijke missie: jongeren versterken die strijden voor vrede, onrechtvaardigheid bevechten, of zich luid en duidelijk uitspreken tegen machtsmisbruik.  Onze opleiding richt zich op het versterken van de positie van jonge activisten, of ze nu demonstreren of zich via beleidsontwikkeling inzetten voor rechtvaardigheid. Wij geloven dat we hiermee een directe en krachtige bijdrage leveren aan het vergroten van de ruimte voor sociale rechtvaardigheid en het versterken van de macht van burgers. 

Om dit te bereiken, voorzien we jonge activisten van tools die hun mogelijkheden verbreden. Tijdens de opleiding bieden we trainingen in geweldloze actie, organisatie, campagne voeren, lobbyen en andere essentiële vaardigheden. Door deze expertise te trainen en te delen, vergroten de deelnemers hun kennis en hun vermogen om effectief te communiceren, strategieën te ontwikkelen en invloed uit te oefenen. Dit maakt hen doeltreffender in hun streven naar sociale rechtvaardigheid en verandering. 

Partners

Voor elke PAX Activist Academy trainingsdag nodigen wij partners uit met relevante expertise. Door de trainingen van deze betrokken partners die vooraan staan in het gevecht voor rechtvaardigheid, krijg jij de mogelijkheid om de diepte in te gaan op onderwerpen zoals demonstratierecht, campaigning, effectieve communicatie en het doorbreken van bureaucratie en beleidsobstakels. 

Download de brochure

Meer weten? Download de brochure.

Download Information Booklet English
Download Brochure Nederlands

Meld je nu aan! 

Ben jij een jonge activist die klaar is om je impact te vergroten? Meld je dan nu aan voor onze opleiding en zet de volgende stap in je strijd voor een rechtvaardigere wereld! 

Mis deze kans niet en maak deel uit van een gemeenschap van gedreven jonge activisten die samen het verschil willen maken. Aanmelden kan via de button hieronder. Deze aanmeldronde sluit op 15 juli 2024. We kijken uit naar je deelname! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief