Cultureel nachtfestival Manifeest sluit Vredesweek af

7 september 2017

In het slotweekend van de Vredesweek organiseert PAX op zaterdag 23 september het Manifeest: een cultureel nachtfestival in Amsterdam met onder andere rapper en verhalenverteller Akwasi en mode-ontwerper Bas Kosters.

Met Manifeest dagen we jongeren uit om zich in te zetten voor een betere wereld. Met Manifeest brengen we jongeren in beweging voor vrede.
Vrede en vrijheid zijn begrippen die steeds minder vanzelfsprekend zijn. Dit raakt ook jongeren. Met Manifeest biedt PAX hen een platform om zich te uiten. We zoeken contact met jongeren door hen te betrekken bij actuele issues en nodigen hen uit hierover mee te denken en zich hierover uit te spreken, op hun eigen creatieve manier. Manifeest biedt een wervelend programma van kunst, spoken word, muziek, cabaret en nog veel meer.  

Met de opbrengst van de kaartverkoop wordt er een Manifeest in Libanon georganiseerd. Pim Gerritsen, programmamedewerker Libanon van PAX: “Zo claimen we met kunst en cultuur die ruimte voor jonge mensen die opgroeien in een context van haat, oorlog en geweld. Voor die jonge generatie het extreem belangrijk is om samen een andere toekomst te kunnen verbeelden.”

Spread the word
Manifeest is een avond vol ideeën, muziek, meningen en inspiratie. Natuurlijk ben je hier van harte welkom. Meer weten? www.manifeest.nl

Help je ons mee om Manifeest onder de aandacht te brengen?

Deel het Facebookevent van Manifeest met jouw netwerk. We openen Manifeest met een Peace Pakken Parade.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief