Al 10.000 mensen tekenden tegen kernwapens

28 oktober 2014

10.000 mensen hebben het burgerinitiatief Teken tegen Kernwapens getekend! Daarmee is een kwart van de benodigde handtekeningen binnen om een nationaal verbod op kernwapens op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen.

PAX vindt het de hoogste tijd dat de Nederlandse regering serieus werk maakt van nucleaire ontwapening. Daarom startte de vredesorganisatie in september een burgerinitiatief. Als 40.000 mensen dit hebben getekend, moet de Tweede Kamer debatteren over een nationaal verbod op kernwapens. Nederlanders boven de 18 jaar kunnen het burgerinitiatief tekenen.

Vraag drie mensen om te tekenen
Bij de 10.000 ondertekenaars zitten ook Bekende Nederlanders als Katja Schuurman, Jan Mulder, Frénk van der Linden, Hans Spekman, Jan Pronk en Spinvis.

Heb jij nog niet getekend? Doe dit zo snel mogelijk op www.tekentegenkernwapens.nl

Heb je al wel getekend maar wil je méér doen om de teller zo snel mogelijk op 40.000 te krijgen? Vraag drie mensen om ook te tekenen. Als iedere ondertekenaar dit doet, zijn we er. Help je mee?

Lees alles over het burgerinitiatief op www.tekentegenkernwapens.nl

Steun ons vredeswerk en onze activiteiten

Word donateur van vredesorganisatie PAX of steun ons met een eenmalige bijdrage. Iedere gift is hard nodig en waarderen wij enorm. Bedankt!